Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.К. [ Beta ]

05. 06. 2023. 10:53 >> 14:24

LEGENDA KLUBA

Anćeloti: Benzema me je iznenadio odlukom o odlasku

Trener fudbalera Real Madrida, Karlo Anćeloti rekao je da je odluka francuskog napadača Karima Benzeme da posle 14 godina napusti klub bila iznenađenje za sve u klubu.

"To je bilo iznenađenje za sve nas... Došao je kod mene u nedjelju ujutru da mi kaže da je donio odluku i ja sam mu odgovorio da to poštujem", rekao je Anćeloti poslije jučerašnje utakmice protiv Atletik Bilbaa.

Upravo je meč protiv Bilbaa, u posljednjem kolu Primere, bio i posljednji meč koji je Benzema odigrao u dresu "kraljevskog" kluba. Real je odigrao 1:1 sa Bilbaom, a Benzema je bio strijelac tog gola.

"Zaslužio je pravo da odlučuje šta želi da radi. Treba mu zahvaliti na svemu što je uradio za ovaj klub. On je legenda ovog kluba, ući će u istoriju Reala... Svjestan sam da sam trenirao jednog od najboljih igrača na svijetu. Kompletan igrač, dobar čovjek... Ne možemo da budemo srećni što nas napušta, ali moramo poštovati njegovu odluku", rekao je Anćeloti.

Karim Benzema je u Real Madridu bio od 2009. godine i sa tim klubom je osvojio rekordnih 25 titula. Između ostalog sa Realom je pet puta bio prvak Evrope i svijeta, a osvojio je i četiri titule u Primere.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније