Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 06. 2023. 15:16 >> 15:17

NAČINjENI PRVI KORACI

Barsi omogućeno dovođenje igrača, Mesijev povratak realna opcija

Barselona je dobila zeleno svijetlo od La Lige za svoj plan održivosti, prenose španski mediji.

"Blaugrana" je podnijela izvještaj La Ligi kako bi pokazala finansijsku izvodljivost svojih planova, tako što će ograničiti plate igrača.

Odobrenje pomenutog plana omogućiće Barseloni da dovodi nove igrače, kao i da registruje već potpisane ugovore, pod uslovom da ispoštuju plan.

To, takođe, znači da ne psotoji prepreka ni za povratak Lea Mesija u klub, a kako stvari stoje prvi potezi su već napravljeni.

Na snimku objavljenom na društvenim mrežama, predsjednik Barselone Đoan Laporta sastao se Mesijevim ocem, koji mu je ujedno i agent, Horheom, a pretpostavlja se da je tema razgovora bio povratak Argentinca na "Kamp Nou".

On je u kratkoj izjavi za medije rekao: "Leo želi da se vrati u Barselonu i volio bih da ga vidim nazad u Barsi".

Mesi je postao slobodan igrač nakon što je zvanično napustio Pari Sen Žermen poslije dvije godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније