Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

05. 06. 2023. 18:00   >>  18:00

NAVIJAČI ODUŠEVLjENI

Murinjo gestikulirao da ostaje u Romi

Ako je suditi po gestovima, Žoze Murinjo će i nardene sezone biti trener Rome.

Roma je sinoć pobijedila Speciju sa 2:1 i tako obezbijedila gurpnu fazu Lige Evrope nardene sezone.

Murinjo je nakon utakmice izašao na teren sa svojom ekipom kako bi pozdravio navijače samo nekoliko dana nakon što je izgubio finale Lige Evrope od Sevilje.

Tokom šetnje po terenu, Murinjo je pokazao na zemlju gestom koji implicira da ostaje, što je izazvalo oduševljenje kod navijača rimskog kluba.

Na tribinama su sinoć bili brojni transparenti koji pozivaju portugalskog stručnjaka da ostane sa njima "hiljadu godina“, te "Mou, Roma je sa tobom".

"Specijalni" je u više navrata demantovao da će preuzeti PSŽ, a sa vlasnicima Rome je stavio do znanja da mu treba više resursa za rad.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније