Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

06. 06. 2023. 14:37   >>  14:38

EMOTIVAN OPROŠTAJ OD KLUBA

Benzema: Nikada neću zaboraviti Real Madrid, jer je to nemoguće

Karim Benzema na emotivan način oprsotio se od Real Madrida na konferenciji koju je organizovao klub.

Benzema napušta "Santjago Bernabeu" poslije punih 14 sezona, kada je u "kraljevski klub" došao iz Liona 2009. godine.

"Teško je pričati. Toliko je emocija. Htio sam da se zahvalim Real Madridu i mojim saigračima. Bio je to dobar put u mom životu. Imao sam sreće dovoljno da ispunim san iz djetinjstva zahvaljujući predsjedniku (Florentinu Peresu), koji je davno, kada sam imao samo 21 godinu, otišao kod mene kući, sa roditeljima. Kada sam vas vidio rekao sam, on je čovjek koji je doveo Zizua i Ronalda i sada me želi u svom timu. Hvala vam puno na tome“.

Za 14 godina koliko je porveo u Realu, Benzema je osvojio rekordnih 25 titula, a postao najbolji asistent (165) i drugi najbolji strijelac (353) u istoriji kluba iza Ronalda.

"Nikada neću zaboraviti Real Madrid jer je to nemoguće. To je najbolji klub na svijetu i u istoriji. Vrijeme je da odem danas i da imam još jednu priču, ali najvažnije za mene je ono što sam osvojio ovdje. Kao što sam rekao, prvog dana kada sam došao ovdje, ponoviću: 1,2,3, Hala Madrid. Malo je tužan dan, jer odlazim iz ovog kluba i to me boli. Moj san je bio u mojoj glavi, potpisao sam za Madrid i želio sam da završim u Madridu, ali život ti ponekad pruži drugu priliku i iskoristio sam je sa cijelom porodicom".

Francuz se na kraju zahvalio i trenu Reala, Karlu Anćelotiju, kao i navijačima.

"Želio sam da se zahvalim i treneru, on mi je uvijek ukazivao veliko povjerenje. To nikada neću zaboraviti. On je vrhunski trener i sa vama sam mnogo naučio. Hvala vam puno na svemu. Hvala navijačima koji nas guraju da igramo dobro, da budemo jaki, da imamo mentalitet i da budemo tu gdje smo danas. Uvijek ću ići da gledam utakmice Madrida. Hvala svima", zaključio je Benzema.

On je sa Al Itihadom potpisao ugovor na tri godine, po kome će zaraditi 600 miliona eura.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније