Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

В.Г.

07. 06. 2023. 21:52 >> 21:58

POTVRDIO ODLAZAK U INTER MAJAMI

Mesi: Nadam se da ću moći da doprinesem Barsi u budućnosti

Argentinski fudbalski čarobnjak Lionel Mesi potvrdio je da će se pridružiti Interu iz Majamija, u zajedničkom intervjuu za "Mundo Deportivo" i "Sport".

"Donio sam odluku da odem u Inter Majami. Još uvijek nijesam blizu 100%, neke stvari još treba da se sredim, ali sam odlučio da nastavim ovim putem”, započeo je Mesi.

Argentinac je, takođe, objasnio svoje razloge zbog kojih je odlučio da se ne vrati u Barselonu, iako je, kako se spekulisalo to bio njegov primarni izbor.

"Bio sam veoma uzbuđen što mogu da se vratim, ali, s druge strane, pošto sam doživio ono što sam doživio i odlazak koji sam imao prije dvije godine, nijesam želio da ponovo budem u istoj situaciji. Nijesam čekao da vidim šta će se dogoditi i da prepustim svoju budućnost u ruke drugih", izjavio je Mesi i dodao:

"U vrijeme kada sam morao da odem iz Barselone, La Liga je takođe prihvatila moju registraciju i na kraju to nije moglo da se uradi. Plašio sam se da će se isto ponoviti”.

Uprkos tome, Mesi je priznao da želi da se vrati u Barselonu u budućnosti, mada je malo vjerovatno da će se to zaista desiti..

"Očigledno bih volio da budem blizu kluba. Živjeću u Barseloni. To je jedna od stvari koje sam razjasnio sa mojom suprugom i djecom. Nadam se da ću jednog dana moći da doprinesem klubu, jer to je klub koji volim. Cijenim naklonost koju sam imao od ljudi tokom svoje karijere i volio bih da ponovo budem tamo”, zaključio je Mesi.

Argentinac je potpisao ugovor sa klubom iz Majamija na tri godine sa opcijom da može da se raskine na kraju svake sezone, ali se i dalje ne zna koliko će zarađivati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније