Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

Л.В.

08. 06. 2023. 14:57   >>  14:57

Real odustaje od Kejna: Prevelika svota novca čak i za "kraljevski klub"

Nakon što je Karim Benzema napustio Real Madrid poslije 14 godina, u španskom viceprvaku su krenuli da traže njegovu adekvatnu zamjenu.

Već par sezona se govorilo o tome kako je Hari Kejn neko ko bi se idealno uklopio u Realov stil igre, i sada kada je mjesto napadača oslobođeno očekivalo se da će Florentino Perez krenuti po napadača Totenhema.

Međutim Danijel Levi, gazda "mamuza" nije poznat kao neko ko je lak za pregovore, pa je cijena za kapitena Engleske stavljena na 120 miliona eura.

Kada se tome doda 20 miliona za platu fudbalera, koji, i pored toga što je sigurno jedan od najboljih na svojoj poziciji na svijetu, puni 30 godina, jasno je da sigurno postavlja neka pitanja u Madridu oko angažmana.

Real je već jednom ponudio pravo bogatstvo najboljem fudbaleru Premijer lige u tom trenutku, Edenu Azaru, koji je trebao da naslijedi Kristijana Ronalda, i to se kasnije ispostavilo kao vjerovatno jedan od najgorih transfera u istorji, ne samo Reala nego generalno.

I španski "As" prenosi da je suma novca koja se pominje oko Kejna prevelik zalogaj za računicu Reala, koji je zadnjih godina promjenio taktiku poslovanja.

Slavni klub već nekoliko sezona gleda da dovede fudbalere koji su mladi talentovani, i koji se onda kroz Real iskristališu u velike zvijezde.

Takva je situacija bila kod Vinicijusa i Rodriga, a doveli su i supertalentovanog Džuda Belingema koji i dalje ima svega 19 godina.

Interesantno je pak da su sa druge strane doveli iskusnog veterana, kakav je Hoselu (33 godine), napadača Espanjola i jednog od najboljih stijelaca španske lige protekle sezone, ali vjerovatno tek kao zamjenu za prvu opciju na poziciji "devetke", koja je i dalje upražnjena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније