Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Fudbal

14. 04. 2013. 19:52 >> 19:52

BUNDESLIGA

Menhengladbah stao u Štutgartu

Štutgart je na svom terenu savladao Menhengladbah sa 2:0 i tako ''Koltove'' udaljio od plasmana u Evropu. Augzburg je ostavrio "zlatnu" pobjedu u borbi za opstanak, pošto je savladao Frankfurt sa 2:0.

 

"Švabe" su sve riješile u prvih trideset minuta. Trijumf domaćih najavio je Domingez, autogolom u 28. minutu, da bi konačan rezultat postavio Gentner šest minuta kasnije.

Štutgart se ovim trijumfom primakao sredini tabele.

Augzburgu je uhvatio "posljednji voz" u borbi za opstanak i na svom terenu savladao Frankfurt.

Junak trijumfa bio je dvostruki strijelac Dong Von Đi - prvi je postigao u 27, a drugi u 55. minutu meča.

Ovim trijumfom, Augsburg je na tabeli preskočio Hofenhajm i sada ima 27 bodova, samo tri manje od Fortune koja je prva iznad zone ispadanja.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније