Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Objavio: P.R. [ Mina ]

21. 08. 2017. 14:33 >> 14:04

BOŠKOVIĆ PORUČIO

Želimo mjesto u vrhu WABA lige

Budućnost Bemax želi da zadrži mjesto u samom vrhu regionalne WABA lige, poručeno je iz podgoričkog ženskog košarkaškog kluba uoči priprema za novu sezonu.

Trener Goran Bošković kazao je da je cilj biti u vrhu ili na vrhu tabele regionalnog takmičenja.

"To će zavisiti od mnogo okolnosti. Imali smo mnogo prošle sezone problema sa povređenim igračicama, a njih tri nijesu igrale fnani turnir. One se još nijesu oporavile i to nam pravi problem u pripremi za narednu sezonu. To je razlog što još nijesmo kompletirali ekipu, vjerovatno ćemo narednih dana potpisati dvije nove igračice", kazao je Bošković na konferenciji za novinare.

On je ponovio da je veliki hendikep odsustvo povrijeđenih Kristine Topuzović, Tamare Kapor i Violete Lazarević.

"Na njih možemo računati tek pri kraju godine. Njihovo odsustvo ostavlja prostor mlađimigračicama, koje će dobiti šansu, ali je moraju i zaslužiti. Budućnost je napravila sistem rada sa mlađim igračicama i vjerujem da će on uskoro dati rezultate na dobrobit crnogorske košarke", kazao je Bošković.

On je najavio da će ekipa imati kvalitetne rivale u pripremnim mečevima, navodeći da će to biti učesnici evropskih kupova.

Kapiten Božica Mujović kazala je da će i ove sezone cilj biti plasman na finalni turnir.

"Počinje najteži period. Očekuju nas pripreme, gdje pravimo bazu za sezonu, gdje treba da se poslože kockice. Imamo dosta izmijenjen sastav, neće biti lako, ali vjerujemo u plasman na finalni turnir", kazala je Mujović.

Predsjednik Zoran Vukčević, kazao je da je plan kluba da igra finalni turnir i obezbijedi kontinuitet rezultata u posljednjih pet godina.

"Želimo da stvaramo mlade igrače, nekoliko njih će biti u prvom timu.Nastavljena je saradnja sa Lovćenom i sa njima ćemo učestvovati u regionalnoj ligi do 17 godina. Od ove godine uključićemo se u takmičenje sa selekciju do 15 godina", rekao je Vukčević.

On je čestitao kadetskoj selekciji osvajanje srebrne medalje na Evropskom prvenstvu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније