Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

13. 06. 2021. 22:41 >> 22:48

6. TITULA U NIZU

Radonjić sa Zvezdom osvojio titulu u Srbiji

Košarkaši Crvene zvezde osvojili su večeras titulu u Superligi Srbije pošto su na svom terenu u trećem meču finalne serije pobijedili ekipu Mege sa 77:65 (21:24, 23:12, 13:14, 20:15).

Najefikasniji u ekipi Zvezde, koju sa klupe predvodi crnogorski stručnjak Dejan Radonjić, bio je Lengston Hol sa 24 poena i četiri skoka, Ognjen Dobrić je postigao 15 poena uz devet skokova i tri asistencije, a Marko Simonović je upisao 13 poena.

Bolji od ostalih u Megi bili su Filip Petrušev i Marko Simonović sa po 15 poena. Simonović je upisao 10 skokova, dok je Petrušev zabilježio šest skokova.

Mega je veći dio prve četvrtine vodila, a najveća prednost iznosila je pet poena razlike (9:4).

U drugoj dionici Zvezda je zaigrala bolje i ubrzo je došla do preokreta. Na pauzu pred drugo poluvrijeme domaći su otišli sa 44:36.

Zvezda je u nastavku povećala prednost do maksimalnih 57:40, a Mega je serijom 10:0 do kraja treće dionice smanjila rezultat.

U posljednjem dijelu meča Mega je u dva navrata došla do pet poena zaostatka, ali je Zvezda uspjela da sačuva prednost i dođe do šeste uzastopne titule u Superligi Srbije.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније