Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

S.V. [ Mina ]

09. 04. 2022. 19:02 >> 19:03

FINALE PLEJ-OFA

Ubjedljiv trijumf Budućnost Bemaksa na startu

Košarkašice Budućnosti Bemaksa ostvarile su pobjedu na startu finala plej-ofa Prvenstva Crne Gore. Budućnost je danas u Bemaks areni, u prvom meču serije, savladala Podgoricu 74:40.

Zvanične šampionke odlučujuću prednost stekle su u drugoj četvrtini, kada su od rezultata 28:21, napravile seriju 14:1 i pred odmor stekle 20 poena prednosti (42:22).

Najefikasnija u pobjedničkom timu bila je Anastasija Drobnjak sa 13, Dragana Živković je ubacila 11, a po poen manje Maja Bigović i Mina Đorđević.

U ekipi Podgorice najbolja je bila Lana Vukčević sa 12 poena.

Novi duel na programu je u srijedu.

Budućnost Bemaks igraće za 14. titulu prvaka, 12. u nezavisnoj Crnoj Gori, a drugi put uzastopno za trofej bori se protiv Podgorice, filijale finaliste regionalne WABA lige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније