Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

L.V.

06. 07. 2022. 12:04 >> 12:01

NBA LJETNJA LIGA

Jović sjajan u Majamiju, Kingsi "uboli" sa Marejem

Najbolje pozicionirani košarkaš iz ABA lige na ovogodišnjem draftu, Nikola Jović imao je odličnu utakmicu za Majami u pobjedi nad Golden Stejt Voriorsima 94:70 u Ljetnjoj ligi.

Srpski košarkaš koji je igrao u Megi, a koji je izabran sa 27. mjesta na draftu je dao 25 poena uz sjajan šut za tri poena 5/7. Odličnu poentersku partiju upotpunio je sa 9 skokova.

 

Doboljno da navijači Majamija odmah krenu poređenja sa dvostrukim MVP-em NBA lige Nikolom Jokićem, koji je takođe došao u ligu iz Mege, a i zbog istog imena i sličnog prezimena.

Sa druge strane Sakramento Kingsi su na draftu mnogi analitičari "prozivali" da su pogriješili što su sa četvrte pozicije birali Kigen Mareja u odnosu na Džejdon Ajvija.

Međutim ako se pogledaju prve dvije utakmice u Ljetnjoj ligi, Kingsi su uzeli sjajnog igrača.

Marej je sinoć u pobjedi Kingsa nad Los Anđeles Lejkersima (87:75) ubacio 24 poena (2/4) za tri poena, uhvatio je 7 skokova i imao 3 ukradene lopte.

 

I prvoj utakmici bivši košarkaš Univerziteta Ajova je imao sjajnu utakmicu, kada je ubacio 26 poena (5/7 za tri poena) Golden Stejt Voriorsima.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније