Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

M.Ja./L.V.

23. 08. 2022. 12:48   >>  13:03

DUBLJEVIĆ PORUČIO

"Uz podršku navijača daćemo sve od sebe na terenu"

Dolazi nam Bosna i Hercegovina (BiH) u najboljem sastavu, mi smo se spremali i zadovoljni smo urađenim, kazao je kapiten naše košarkaške reprezentacije Bojan Dubljević.

On je naglasio važnost meča za obije ekipe.

"Važna je utakmica i za nas i za njih, tako da moramo da pružimo maksimum kako bismo došli do pobjede. Biće nam potrebna podrška navijača, a na nama je da damo sve od sebe na terenu", kazao je košarkaš Valensije.

Sigurno najveće ime protivnika je košarkaš Portlant Treil Blejzersa Jusuf Nurkić, ali Dubljević smatra da ekipa BiH ima još kvalitetnih igrača.

"Ja se vodim onim neka jedan igrač da 30 poena, ali mi da dobijemo utakmicu. On je sjajan igrač, ali nije jedini kod njih, mi moramo da odigramo timski dobro i da damo sve od sebe, kako bismo uz podršku domaćih navijača došli do važne pobjede", kazao je Dubljević.

Naš kapiten je prokomentarisao i peh sa izostankom Nikole Ivanovića.

"Faliće nam Nikola Ivanović, dugo smo zajedno igrali i nedostajaće njegov kvalitet. Sada je tu Kendrik Peri, koji je isto odličan igrač i koji može mnogo da pomogne".

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније