Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

27. 09. 2022. 15:21 >> 15:22

ZVEZDA BRUKLIN NETSA

Irving: Zbog odbijanje vakcine izgubio sam 100 miliona dolara

Košarkaš Bruklin Netsa Kajri Irving rekao je danas da ga je odluka da ne primi vakcinu protiv korona virusa koštala ugovora vrijednog 100 miliona dolara.

Irving prošle sezone nije do marta mogao da igra utakmice na domaćem terenu zbog odluke vlasti Njujorka da se nevakcinisanim osobama zabrani učešće na manifestacijama u zatvorenom.

Utakmice na gostujućim terenima igrao je u zavisnosti od pravila drugih država u vezi sa vakcinacijom.

"Odrekao sam se četvorogodišnjeg ugovora, 100 i nešto miliona zbog odluke da se ne vakcinišem. Nabavite ovaj ugovor, vaksinišite se ili budite nevakcinisani i postoji nivo neizvjesnosti u vašoj budućnosti, da li ćete biti u ovoj ligi, da li ćete biti u ovom timu, tako da sam morao da se pozabavim stvarnim okolnostima gubitka mog posla zbog ove odluke", rekao je Irving, prenio je BBC.

Nova sezona u NBA ligi počinje 18. oktobra, ekipe su od danas počele sa pripremama. Irving će igrati za Bruklin, a sljedećeg leta bi mogao da postane slobodan igrač.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније