Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

27. 09. 2022. 18:32   >>  18:29

CENTAR ČIKAGA

Vučević: Ne zanimaju me priče o trejdu, vjerujem da me očekuje sjajna sezona

Naš košarkaš i član Čikago Bulsa, Nikola Vučević kazao je da ga ne opterećuju priče o potencijalnom trejdu koje se pominju u posljednje vrijeme.

"Mene to uopšte ne opterećuje i ne zanima. Ovo nije moj prvi ugovor, u NBA ligi sam već 12 godina. Uspostavio sam veoma dobar život čak i poslije karijere, tako da ne razmišljam previše, tačnije opšte ne razmišljam o tome”, kazao je Vučević.

Centar Bulsa je na Danu medija svoje ekipe kazao i da fanovi lige poznaju njegove kvalitete.

Ranije je bilo naznaka da bi našeg centra ekipa iz Ilionisa mogla da trejduje, pominjala se Juta Džez, ali nije bilo nikakvih zvaničnih ponuda.

„Ljubitelji košarke znaju moju vrijednost, znaju koliko mogu i šta donosim na parketu. Imam motiv da igram dobro i da pomognem ovoj ekipi da igra još bolje nego prošle godine. Fokusiran sam na parket, na stvari koje mogu da kontrolišem. Nije stvar u tome kako ćeš da padneš, već kako ćeš da se podigneš. Vjerujem da me očekuje sjajna godina i sezona”, kazao je crnogorski košarkaš.

Vučević je lani imao 17,6 poena, 11 skokova i 3,2 asistencije po meču. Njemu će i ove godine društvo u rosteru praviti naš reprezentativac Marko Simonović, koji ima sebe dobru Ljetnju ligu i odličan Eurobasket.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније