Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

30. 10. 2022. 22:01 >> 22:01

PODGORIČANI BOLjI

Studenti sjajni u Baru: Pobjeda u prvom CG derbiju ABA lige

Košarkaši SC Derbija pobijedili su večeras u Baru ekipu Mornar Barskog zlata 86:75, u utakmici petog kola Admiralbet ABA lige i prvom crnogorskom derbiju ove sezone.

Podgorička ekipa je od starta nametnula svoj ritam, vodila ubjedljivo imala dva puta dvocifrenu prednost 30:19 i 33:23, ali je Mornar je uspio da se vrati i preokrene do poluvremena.

Studenti međutim nisu htjeli da odustanu i u drugom poluvremenu su izgledali bolje od domaćina.

Meč se prelomio serijom od 0:7 kojim je podgorička ekipa došla do 13 poena prednost (55:68), a od tada je je prednost više puta iznosila i 16 poena razlike.

Najefikasniji u pobjedničkom timu bili su Loren Džekson sa 16 i Tomislav Ivišić sa 15, dok su sa po 12 poena meč završili Flečer Megi i Danilo Tasić.

U barskoj ekipi najbolji je bio Vladimir Mihailović sa 16 poena. Isti broj poena imao je i Fets Rasel, senzacija ABA lige nakon dva kola, ali uz katastrofalnih 18 odsto šuta iz igre.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније