Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

31. 10. 2022. 17:41   >>  20:00

JOVANOVIĆ PORUČIO

Što prije da zaboravimo FMP i da se u Londonu pojavimo sa novom energijom

Trener košarkaša Budućnost Volija Vladimir Jovanović kazao je da ekipa što prije treba da zaboravi praz od FMP-a, te da sa novom energijom uđe u okršaj sa London Lajonsima u Evrokupu.

"Plavi" sjutra veče gostuju u Londonu, u okviru četvrtog kola Evrokupa.

“London Lajonsi su prije svega jedan iskusan tim, sastavljen od najiskusniji engleskih košarkaša, ali i internacionalaca koji nisu igrali samo u Evropi, već i u NBA ligi. Napadački igraju dosta brzo, sa dosta šutnutih trojki. Rašire teren i omoguće dosta igre 1 na 1. Nezgodni su kada je napad u pitanju i imaju dosta slobode. Kada je odbrana u pitanju veoma su atipični. Dosta preuzimaju i igraju zonske odbrane 2-3 i 1-2-2 tako da pored inteziteta na koji moramo da odgovorimo moramo biti i skoncentrisani na sve te promjene odbrana koje oni rade. Takođe, moramo svi zajedno, obzirom da smo prije dva dana odigrali utakmicu u ABA ligi, da napravimo otklon od te utakmice i prije svega treba da se pojavimo sa drugom energijom i napravimo reakciju u odnosu na poslednju utakmicu, što ja iskreno i očekujem”, rekao Jovanović.

Marko Jagodić-Kuridža je istakao da Podgoričani žele da pobijede u naredna dva meča i mirno odu na pauzu.

“Protiv FMP-a smo odigrali lošu utakmicu, možda i najlošiju u sezoni kada je odbrana u pitanju. Protivnik je to znao da kazni i uspjeli su da iskoriste i da nas savladaju. Gledali smo svoje greške, pokazali su nam treneri i nadamo se da ćemo ih popraviti da nam se neće više ponavljati ili barem da ih svedemo na minimum. Za ekipu Londona se spremamo i daćemo sve od sebe da dođemo do još jedne pobjede u Evrokupu i da sa tom pobjedom odemo u Laktaše rasterećenije i da probamo i tamo da pobijedimo kako bi pošli na reprezentativnu pauzu sa dobrim rezultatima”, kazao je Kuridža.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније