Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

04. 11. 2022. 17:41 >> 17:42
1

TRENER BUDUĆNOSTI

Jovanović: Igokea njeguje napadački stil

Trener košarkaša Budućnost Volija, Vladimir Jovanović kazao je da njegov tim čeka teška utakmica u Laktašima uz obrazlženje da Igokea ima dobre rezultate u ABA ligi. 

Košarkaši Budućnost Volija igraće sjutra sa Igokeom treći vezani meč na gostovanjima (prije toga igrali sa FMP-om u Železnikom i London Lajonsima u Londonu).

"Očekuje nas treća vezana utakmica na gostovanjima, van Podgorice smo praktično 10 dana. Tim Igokee ima standard, dobre rezultate u Aba ligi. Radi se o uvijek kvalitetnoj ekipi, timu koji je dobro vođen od strane trenera Bajića. Njeguju napadački stil košarke a dosta i mijenjaju odbrane", kazao je Jovanović.

Trener "plavo bijelih" je dodao i da okosnicu Igokee čine Kraford, Rej i Voler.

"Ove sezone su predvodnici prije svega stranci - Kraford, Rej i Voler. Naravno, ne samo oni, potpomognuti igračima koji igraju u visokom intezitetu na oba kraja terena. Prije svega mislim na Tanaskovića i Stivensa. Ne smijem da zaboravim kapitena tima i momka koji gaji ozbiljnu čvrstinu - Jošila. Od nas očekujem dobru utakmicu, vjerujem da ćemo izaći sa ogromnom energijom i nadam se jednom dobrom meču", kazao je Jovanović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније