Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

14. 11. 2022. 10:43 >> 16:54

NBA

Trener Bruklina ne zna kada će se Irving vratiti na teren

Trener Bruklina Žak Von rekao je danas da nema informacije kada će se košarkaš Kajri Irving vratiti na teren poslije suspenzije.

Uprava kluba suspendovala je Irvinga 3. novembra najmanje na pet utakmica pošto je odbio da "nedvosmisleno odbaci antisemitska uvjerenja", nakon što je promovisao antisemitski film.

Bruklin je noćas izgubio od Los Anđeles Lejkersa, a to je bila šesta utakmica koju je 30-godišnji Irving propustio.

"Idemo dan po dan, radiću sa grupom i treniraću ove momke", rekao je Von.

Klub je naveo da se Irving neće vratiti sve dok ne ispuni "niz objektivnih popravnih mjera".

Irving se izvinio što je na Tviteru objavio link za film pun antisemitskog materijala i zato što nije naveo teme sa kojima se ne slaže.

Uprava kluba i komesar NBA lige Adam Silver su se prethodnih dana sastali sa Irvingom i rekli da veruju da nije antisemita.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније