Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

14. 11. 2022. 21:44 >> 21:42

"ZASLUŽENA POBJEDA LITVANIJE"

Radović: Imali smo mnogo loših odluka u napadu

Selektor košarkaša Crne Gore Boška Radovića kazao je da je pobjeda Litvanije potpuno zaslužena. On je istakao da je njegova ekipa donijela mnogo loših odluka u napadu, te da je sa 56 postignutih poena nemoguće savladati takvog velikana.

"Crveni" su u "Morači" izgubili 65:56 u meču desetog kola kvalifkacija za Mundobasket.

"Litvanija je odigrala čvrstu utakmicu. Teško je takvog rivala pobijediti, u kojem god sastavu igrao, kada date 56 poena. Igrali smo dobru odbranu, ali imali mnogo loših odluka u napadu. Mnogo šuteva, mnogo stvari koje uglavnom ne radimo. Falilo nam je energije, istrošili smo se u Češkoj, u putu do tamo i nazad i očigledno se nismo oporavili u mjeri koja je bila potrebna", rekao je Radović.

Ni puna "Morača" nije pomogla našoj selekciji...

"Žao mi je navijača, koji su napravili sjajnu atmosferu. Nismo ih obradovali ovog puta i nadam se da ćemo ovo "ispraviti" u februaru i da ćemo imati razloga da slavimo", kazao je Radović.

Kazao je da je 25 šutnutih trojki previše...

"Izvanredna odbrana rivala, a mi smo bili nervozni. Nismo se navikli na kontakt igru rivala. Odgovorili smo šutevima koji nam nisu svojstveni. U posljednje vrijeme smo imali disciplinu u napadu, večeras to nije bio slučaj. Šutirali smo 25 trojki", istakao je Radović.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније