Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

П.Р.

25. 12. 2022. 21:02 >> 21:00

JOVANOVIĆ

"Teška utakmica, falio kontinuitet"

Trener košarkaša Budućnost Voli Vladimir Jovanović rekao je da je današnja utakmica protiv Mege u ABA ligi bila teška i da svojoj ekipi najviše zamjera to što nije igrala u kontinuitetu.

"Teška utakmica od početka do kraja. Pokušao sam da uključim sve igrače, jer su ovi koji su u stroju umorni od Eurokupa, a tri rekonvalescenta su izašla iz dužih pauza, računajući i Kabu. Imao je jedan trening nakon 10 dana pauze i dobio je značajniju minutažu. Dok nijesam rotirao, odmakli smo se na solidnu razliku, ali su dvije, tri izmjene rezultirale padom. Drugo poluvrijeme je bilo mnogo bolje nego prvo, ali ni u njemu nije bilo kontinuiteta, to mi je najveća zamjerka igračima", ocijenio je Jovanović.

Košarkaši Budućnost Volija pobijedili su danas u Podgorici ekipu Mege 79:66 (19:16, 21:18, 21:17 i 18:15), u utakmici 12. kola Admiralbet ABA lige.

Košarkaš Budućnosti Marko Jagodić-Kuridža utakmicu je završio u 15. minutu zbog povrede koljena.

"Igra previše, to je jasno svima koji prate košarku. Bez druge četvorke smo poslije raskida saradnje sa Vajtom, a Marko ima minutažu koju on kao iskusan igrač ni slučajno ne bi trebalo. Nagomilalo se dosta umora. Rekao mi je da je u prvoj četvrtini imao kontakt, koji ga je načeo, a u drugoj mu je igrač jače ušao lateralno, pa osjeća bol ispod koljena. Ne bih da prejudiciram, koljeno mu se destabilizovalo. Uradićemo dijagnostiku, nadam se da nije ništa strašno", zaključio je Jovanović.

Poslije 12 kola u regionalnom takmičenju Budućnost ima osam pobjeda i četiri poraza, a Mega tri pobjede i devet poraza.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније