Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ BETA ]

08. 01. 2023. 19:22 >> 19:18

ABA

Zvezda ubjedljiva protiv MZT-a u Skoplju

Košarkaši Crvene zvezde pobjedili su večeras na gostovanju ekipu MZT-a iz Skoplja sa 80:57 (17:15, 19:18, 27:8, 17:16), u utakmici 14. kola ABA lige.

Najefikasniji u beogradskom timu bio je Fakundo Kampaco sa 23 poena, uz devet asistencija i sedam skokova, Filip Petrušev je postigao 13 poena, uz pet uhvaćenih lopti, a Luka Mitrović je upisao devet poena i šest skokova.

Dastin Ver je za MZT postigao 16 poena, uz pet asistencija, dok je Vojdan Stojanovski zabilježio 13 poena.

Zvezda je trenutno na prvom mjestu ABA lige sa 12 pobjeda i jednim porazom, dok je MZT na posljednjem 14. mjestu sa skorom 2/12.

Prva četvrtina završena je rezultatom 17:15 za Zvezdu, a MZT je uspio da ostane u igri i u drugoj dionici koja je završena vođstvom gostiju 36:33.

Pitanje pobjednika Zvezda je riješila u trećoj četvrtini koju dobija rezultatom 27:8.

Zvezda u narednom kolu gostuje ekipi Budućnosti, a MZT gostuje Partizanu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније