Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В. [ Beta ]

08. 01. 2023. 21:13   >>  21:09

ABA

Partizan ubjedljivo savladao Cibonu

Košarkaši Partizana pobjedili su večeras u Beogradu ekipu Cibone sa 93:68 (17:19, 32:19, 25:19, 19:11), u utakmici 14. kola ABA lige.

Bolji od ostalih u ekipi Partizana bio je Danilo Anđušić sa 22 poena, dva poena manje je postigao Alen Smailagić, a dabl-dabl učinak ostvario je Tristan Vukčević sa 14 poena i 10 skokova.

Aleksandar Aranitović bio je najefikasniji u Ciboni sa 16 poena, a dvocifreni učinak imao je još Marko Baković sa 13 poena i devet uhvaćenih lopti.

Partizan je na prvom mjestu ABA lige sa 12 pobjeda i dva poraza, dok je Cibona sedma sa šest pobjeda i osam poraza.

Partizan je četiri minuta prije kraja prve četvrtine vodio sa 16:7, da bi do kraja prve dionice zagrebački tim napravio seriju 12:1 i poveo sa 17:19.

Crno-beli su zaigrali bolje u drugoj četvrtini i u nekoliko navrata su poveli sa 13 poena razlike. Na odmor se otišlo rezultatom 49:38.

U drugom poluvremenu Partizan je kontrolisao rezultat, a do najveće prednosti domaći tim je došao u završnici meča (93:66).

Partizan u narednom kolu dočekuje MZT iz Skoplja, a Cibona na svom terenu igra protiv Studentskog centra.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније