Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

[ Beta ]

10. 01. 2023. 16:36   >>  16:32

IZJAVA KLUBA

KK Crvena zvezda: Kampaco ostaje u klubu

Košarkaški klub Crvena zvezda saopštio je danas da će argentinski igrač Fakundo Kampaco ostati u klubu, uprkos zabrani igranja u Evroligi do kraja februara.

Iz Zvezde navode da je bivši plejmejker Denvera i Dalasa na taj način pokazao "ogromnu lojalnost" prema klubu, iako je imao veliki broj ponuda evroligaških timova u posljednjih šest dana.

Kampaco je ranije danas na Tviter nalogu napisao da ostaje u Zvezdi.

"Ostajem u Crvenoj zvezdi, ostajem uz ovaj klub, uz saigrače, navijače i uz ovaj grad. Idemo zajedno u nove pobjede. Napred Crvena zvezda!", napisao je 31-godišnji košarkaš.

Beogradski tim  u saopštenju dodaju da nastavljaju borbu da se Kampacu omogući igranje u Evroligi prije izrečene kazne finansijskog panela, kao i da tu kaznu smatraju "neopravdano visokom i štetnom za igrača, Crvenu zvezdu i samu Evroligu".

Košarkaši Crvene zvezde dočekaće večeras od 19.00 ekipu Real Madrida, u utakmici 18. kola Evrolige.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније