Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

26. 01. 2023. 10:58   >>  10:53

NBA

Kari isključen zbog bizarne situacije i ljutnje na saigrača koji je kasnije postao heroj utakmice

Golden Stejt Voriorsi slavili su sinoć u derbiju večeri protov Memfis Grlizlisa 122:120, iako je najbolji igrač aktuelnih šampiona Stef Kari isključen zbog krajnje bizarnog razloga.

Pri vođstvu Golden Stejta od 116:114, lopta je stigla do Džordana Pula, a Kari je očekivao da će da je dobije, nakon što je uspio da se izbori za poziciju pri istrčavanju iz blokova.

Međutim njegov mlađi saigrač je odlučio da preuzme odgovornost i šutirao je ka košu. Bio je neprecizan, a to je vidno iznerviralo Karija koji je u povratku u odbranu izvadio štitnik za zube i bacio ga na teren.

Bilo je to minut i 14 sekundi prije kraja meča, a sudije su odmah prekinule igru i pokazale pleju Voriorsa put ka svlačionici.

U 14 sezona koliko igra u najjačoj ligi na svijetu, Stef Kariju je ovo bilo treće isključenje, i svaki put iz istog razloga - bacanja štitnika za zube na parket.

Interesantno, upravo je Pul bio heroj utakmice, jer je kod rezultata 120:120 pogodio za pobjedu Voriorsa.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније