Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.В.

08. 02. 2023. 13:59 >> 13:53

PRVO OBRAĆANjE U NOVOM KLUBU

Irving: Konačno ću da igram sa nekim od tih strašnih Evropljana, Luka kao Leri Bird

Cijela košarkaška planeta jedva čeka na djelu da vidi tandem Luka Dončić-Kajri Irving u Dalasu.

Prvi put od kada je trejd između ekipe iz Teksasa i Bruklin Netsa odrađen (Dalas uz Irvinga dobio i Markifa Morisa, dok su u drugom smjeri pošli Spenser Dinvidi, Dorijan Fini Smit i pikovi prve runde drafta 2029.godina i dva pika druge runde), Irving se obratio novinarima.

“Znam samo da želim da budem na mjestu na kojem me slave, a ne samo da me tolerišu i da postupaju sa mnom na način zbog kojeg se ne osjećam da sam poštovan. Bilo je perioda u Bruklinu kada sam osjećao nepoštovanje. Ja sam veliki radnik, a niko ne govori o mojoj radnoj etici, svi pričaju samo o onome što radim van terena. Želio sam da promjenim narativ, da ispišem svoju priču i da nastavim da se spremam u Sali – sada kad sam u Dalasu, usredsrediću se na ono što mogu da kontrolišem“, rekao je Irving koji je odradio i prvi trening sa novom ekipom.

Interesantno on i Dončić nisu još razgovarali, ali su razmijenili poruke.

„Konačno ću biti u paru sa nekim od tih strašnih Evropljana“, rekao je Irving uz osmjeh, a onda dodao „Neverovatno je kako dominira na način koji nije viđen od Lerija Birda vjerovatno. Konstantno je u priči za MVP-ja. Nisam uopšte zabrinut za to kako ćemo funkcionisati skupa. Koliko god mogu da skinem pritisak sa njega, da budem lider uz njega, spreman sam da to uradim, ali nema tu pritiska. Ništa nije na silu. Samo želim da igram košarku, da uživam u njegovom talentu i talentu ostalih saigrača, da skupa radimo na osvajanju titule“.

On je na ljeto slobodan igrač, a spekuliše se da će dobiti novi ugovor odmah od Dalasa.

 

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније