Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К. [ Mina ]

15. 02. 2023. 20:14   >>  20:34

DRUGU GODINU ZAREDOM

Podgorica domaćin finalnog turnira do 17 godina

Podgorica će drugu godinu zaredom biti domaćin finalnog turnira WABA lige, za igračice do 17 godina, saopšteno je iz tog takmičenja.

Turnir će biti odigran 4. i 5. marta.

Kandidaturu za organizatora turnira poslali su Budućnost Bemaks i Janjina, ali je Bord WABA lige zbog mnogo boljih uslova organizaciju dodijelio crnogorskom timu.

Plasman na fajnal-for, pored domaćina Budućnost Bemaksa i Janjine iz Rogaške Slatine, izborili su još Ježica iz Ljubljane i hrvatska ekipa Trešnjevka.

Nakon Top osam faze, koja je odigrana krajem januara u Gradiškoj, poznati su i parovi polufinala.

Prvoplasirana Trešnjevka igraće protiv Janjine, koja je kao četvrtoplasirana stigla do završnice, dok će rival Budućnosti biti ekipa Ježica.

Budućnost brani titulu osvojenu prošle godine upravo u Podgorici.

Bemaks arena, nakon što je sredinom marta bila organizator seniorskog završnog turnira regionalnog takmičenja, u maju prošle godine ugostila je i najbolje ženske košarkaške timove regiona u konkurenciji do 17 godina.

Podgorica je bila domaćin fajnal-fora WABA lige za seniorke 2014, 2016, 2017 i 2022. godine i igračice do 17 godina 2016. i 2022. godine.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније