Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш. [ Mina ]

25. 02. 2023. 07:26   >>  07:20

WABA

Košarkašice Budućnost Bemaksa dočekuju Celje

Košarkašice Budućnost Bemaksa igraće večeras u Podgorici protiv Cinkarne Celje, utakmicu šestog kola Top osam faze WABA lige.

Repriza prošlogodišnjeg finala daće konačan odgovor o tome ko će od ta dva tima fajnal-for dočekati sa prvog mjesta.

Oba tima imaju po poraz u dosadašnjem dijelu regionalnog takmičenja.

Trener Vladan Radović kazao je da je pred oba tima pravi regionalni derbi.

"Cijenimo ekipu Celja i uvijek su naše utakmice jake i zahtjevne. Očekujem i sada pravi derbi, u kojem će se viđeti spremnost i karakter ekipe. Celje takođe ima pobjednički mentalitet, kroz koji pokušavaju da nametnu svoj ritam. Želimo da budemo fokusirani, željni pobjede. Biće fizički zahtjevan meč, ali neka bolji pobijedi", rekao je Radović.

Celje je u prvom dijelu sezone slavilo 61:59.

Budućnost bi pobjedom od najmanje tri razlike bila bolja u međusobnom skoru, što znači da bi samim tim imala i mogućnost da bude prvoplasirana bez obzira na duel protiv Vojvodine u Novom Sadu.

Subotnji duel u Bemaks areni počeće u 18 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније