Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

05. 03. 2023. 16:42 >> 16:42

BARANI ŽELE SEDMI TRIJUMF

Pavićević pred Megu: Odbrana ključ pobjede

Košarkaši Mornara sjutra će odmjeriti snage sa Megom i pokušati da naprave još jedan veliki korak ka opstanku u ABA ligi. Barani nakon 19 odigranih kola imaju šest pobjeda i 12 poraza, dva trijumfa više, uz dvije utakmice manje od "fenjeraša" MZT-a. Trener Mornara Mihailo Pavićević kazao je da je dobra odbrana ključ za pobjedu u Beogradu.

"Ova reprezentativna pauza nam je dobro došla, ali sada treba i da odreagujemo na pravi način. Mega je mlada ekipa koja godinama njeguje jako brzu, napadačku, igru. Kvalitetnom odbranom možemo se nadati dobrom rezultatu koji bi nas skoro i sigurno odvojio od zadnje pozicije do kraja sezone", rekao je u najavi meča trener Mornara Mihailo Pavićević.

Bek Mornara Nemanja Vranješ istakao je da greške moraju biti svedene na minimum.

"Mega je izuzetno zahtjevna ekipa. Šutiraju iz svih pozicija, imaju dobro pokrivenu svaku poziciji, a u to smo se uvjerili i u prvom meču kada su nas porazili u našoj "Topolici". Moramo limitirati greške i odigrati vrlo disciplinovanu odbranu", poručio je Vranješ.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније