Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

06. 03. 2023. 20:27 >> 21:13

ABA LIGA

Poraz SC Derbija u Čačku

Košarkaši SC Derbija poraženi su večeras u Čačku od Borca 92:90, u utakmici 20. kola ABA lige.

To je 11. poraz podgoričkog tima u regionalnom takmičenju ove sezone, u kojoj ima i devet pobjeda.

U neizvjesnom duelu, sa puno preokreta, obje ekipe imale po osam poena prednosti, a pobjednik je odlučen u samom finišu.

SC Derbi je minut i po prije kraja, nakon trojke Nikole Pavlićevića, poveo 90:88, ali je domaćin napravio preokret i došao do vođstva 92:90.

Tim Andreja Žakelja imao je posljednji napad, ali je Loren Džekson promašio za produžetak.

"Čestitke Borcu. Sasvim zaslužena pobjeda. Težak meč za nas, težak period ove dvije, tri nedjelje, ali to nije neki alibi ili izgovor. Bili smo danas bez dva visoka igrača, tako da je teško parirati 40 minuta. Mislim da nije bilo fokusa, skoka i želje i mislim da je Borac baš zbog toga dobio utakmicu", rekao je Žakelj nakon poraza.

Domaći tim do pobjede vodili su Hanter Hejl sa 31 i Sava Lešić sa 22 poena.

U podgoričkoj ekipi najbolji je bio Danilo Tasić sa 24, Pavlićević je ubacio 14, Emir Hadžibegović 13, a Flečer Megi 11 poena.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније