Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

10. 03. 2023. 12:37   >>  12:41

PRED DVA VAŽNA MEČA

Jovanović: Cibona ima kvalitet, moramo biti na visokom nivou

Košarkaši Budućnosti gostovaće Ciboni u 21.kolu ABA Lige.Trener ekipe iz Podgorice, Vladimir Jovanović ističe da protivnik ima dosta kvaliteta.

"Mislim da Cibona ove godine, ne računajući ovu utakmicu protiv Zvezde koja je podvig, ima kontinuitet dobrih igara. Ove sezone u ABA ligi pružaju dobre partije, neke utakmice dobijaju, neke gube ali su stvarno jedan ozbiljan protivnik. Sistem takmičenja je jako naporan za moju ekipu sa dvije utakmice nedeljno i zahtijeva da svaki meč shvatite jako ozbiljno ali smo i prvu utakmicu u Podgorici prišli ozbiljno i pripremali smo se za Cibonu, međutim oni su odigrali jednu kvalitetnu utakmicu" kazao je Jovanović.

Budućnost je slavila u prvom meču ovih rivala u novembru prošle godine na domaćem terenu.Odmah nakok Zagreba "plave" čeka put za Trento i meč Evrokupa.

"Čeka nas dupli program sa dvije utakmice na strani protiv Cibone i Trenta u Italiji. Treba da budemo jako motivisani, jako precizni i fokusirani što se tiče same utakmice. Imaju dovoljno kvaliteta da odigraju dobru utakmicu i ukoliko ne budemo na svom nivou možemo imati problema" zaključio je Jovanović.

Plejmejker Budućnosti Tre Bel Hajns kaže da ih očekuju dvije vrlo važne utakmice.

"Krećemo na put gdje ćemo vezati dvije utakmice na strani, dvije veoma važne utakmice za nas. Vjerujem da će biti teška utakmica u Zagrebu. Cibona se osjeća dobro, upravo su savladali Crvenu zvezdu ali vjerujem da možemo doći do pobjede. Igranje na strani u ABA ligi je teško ali se nalazimo u dobrom ritmu i želimo da tako nastavimo" kazao je Hajns.

Duel sa Cibonom je sjutra u Zagrebu od 20 sati.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније