Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К.

16. 03. 2023. 16:40 >> 16:47

NAKON SUSPENZIJE

Upitno da li će Morant igrati u ponedjeljak

Dža Morant, bek Memfis Grizlisa, dobio je suspenziju od osam utakmica i dok traje suspenzija neće primati platu.

Nakon što je Morant na društvenim mrežama objavio video na kojem pokazuje pištolj u jednom noćnom klubu u Denveru čelni ljudi NBA lige odlučili su da ga suspenduju.

Na službenoj stranici NBA liga je objavila kaznu 12 dana kasnije. Morant je već odradio većinu svojih utakmica kazne pa bi se na parket mogao vratiti već u ponedjeljak, na utakmicu protiv Dalasa.

Komesar NBA lige Adam Silver rekao je da je Morantovo ponašanje bilo neodgovorno, bezobzirno i vrlo opasno. Smatra da ima veliki uticaj na brojne mlade ljude koji ga prate i vide u njemu idola.

"Izrazio je iskreno žaljenje zbog svojih postupaka i rekao mi da je puno naučio iz tog incidenta i da razume svoju odgovornost i obaveze prema klubu i NBA zajednici“, rekao je Adam Silver.

 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније