Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Л.К. [ Beta ]

18. 03. 2023. 16:23 >> 16:25

EVROLIGA

Musa MVP 29. kola Evrolige

Košarkaš madridskog Reala Džanan Musa najkorisniji je igrač 29. kola Evrolige, objavljeno je danas iz tog takmičenja.

Real je u ovoj rundi takmičenja pobjedio ekipu Milana sa 91:87, a najzaslužniji za to bio je upravo Musa koji je u svojoj debitanskoj sezoni sa španskim klubom stigao do trećeg MVP priznanja.

Musa je ovaj meč završio sa 38 indeksnih poena, najvećim u evroligaškoj karijeriji, ali i među igračima Reala u poslednjih pet godina, a nakon što je upisao 27 poena, pet skokova, tri asistencije i jednu ukradenu loptu.

Saša Vezenkov je sa indeksom 32 bio drugi najbolji u 29. kolu, treći je Vejd Boldvin iz Makabija koji je sa indeksom 31, a najboljih pet u ovoj rundi takmičenja zaokružuju Jusufa Fal (28) i Eli Okobo (27).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније