Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

И.Ш.

14. 05. 2023. 22:55   >>  23:02

NAKON PORAZA OD ZVEZDE

Mijović: Bilo je previše grešaka, okrećemo se meču u Podgorici

Trener košarkaša Budućnosti Petar Mijović iznio je svoje utiske nakon poraza u gostima od Crvene zvezde 93:55, u prvom meču polufinala ABA lige.

"Poslije ovakvog rezultata i prikazane partije u prvom poluvremenu, teško je pričati o utakmici. Protiv Zvezde morate da imate fokus od prvog do posljednjeg minuta, morate da budete na vrhunskom nivou, a mi smo igrali samo pet minuta i to na početku. Otvorili smo teren rivalu, Kampaco je razbio defanzivnu postavku, Zvezda je kažnjavala svaku našu grešku, a bilo ih je mnogo baš mnogo. Odbrana je bila blago rečeno meka”, izjavio je trener Budućnosti Petar Mijović, i dodao:

“Okrećemo se meču koji nas očekuje na našem parketu. Ponoviću još jednom, fokus, energija i agresivnost u odbrani moraju da budu na vrhunskom nivou od prvog do posljednjeg minuta, ako želimo da budemo ravnopravan rival”.

Druga utakmica je na programu 23. maja u Podgorici.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније