Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

С.В.

21. 05. 2023. 14:05 >> 14:08

DA SE ISKUPE ZA DEBAKL U BEOGRADU

O'Brajen: Moramo podići nivo agresivnosti u drugom meču

Centar Budućnosti Džej Džej O'Brajen kazao je da ekipa mora podići nivo agresivnosti u odnosu na prvi meč sa Crvenom zvezdom u Beogradu.

Budućnost je doživjela težak poraz na startu polufinalne serije plej-ofa ABA lige 93:55. "Plavi" će u utorak pokušati da odbrane domaći teren.

"Svjesni smo da u prvom meču nismo bili ni blizu nivoa na kojem možemo biti. U Podgorici od starta meča moramo igrati pametnije, sa mnogo većim fokusom na egzekuciju našeg plana. Imamo dovoljno iskustva da vidimo gdje smo griješili i dovoljno vremena da na svemu radimo. Definitivno da odbrana, kako timska tako i jedan na jedan moraju biti na većem nivou, moramo podići nivo agresivnosti i adaptirati se na istu u napadu", kazao je Amerikanac.

Pozvao je navijače da podrže tim u nastojanju da izbori majstoricu.

"Vjerujem da uz naše navijače možemo odigrati mnogo bolju utakmicu, odbraniti domaći teren, izjednačiti seriju i otići na majstoricu", istakao je O'Brajen.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније