Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

Н.Р.

23. 05. 2023. 22:42   >>  23:03 1

NAKON DEBAKLA

Mijović: Razočarali smo, osjećam stid i sramotu

Košarkaši Budućnosti deklasirani su u Podgorici od Crvene Zvezde 56:97 u drugom meču polufinalne serije ABA lige. Podgoricičani su završili sezonu u regionalnom takmičenju na neslavan način. Trener ekipe iz Podgorice, Petar Mijović istakao je da osjeća stid i sramotu nakon debakla u oba duela.

“Osećam stid i sramotu zbog svega što smo prikazali u dva meča protiv Zvezde. Izvinjavam se ne svima koji su došli, nego svima koji godinu dana ne dolaze zbog načina na koji Budućnost izgleda ove sezone. Do sada nismo gubili sa 40 razlike, ali do sada nismo ni igrali sa rivalom kakav je Zvezda. Ovo što se desilo nema nikakve veze ni sa budžetom, ni sa kvalitetom, ni sa evroligaškim iskustvom”, naglasio je Petar Mijović pa nastavio:

“Ovo je sopstveno nepoštovanje, a to je donijelo nepoštovanje prema klubu, prema navijačima. Razočarali smo sami sebe, klub, navijače. Vratiću se još jednom na sebe. Osećam veliku stid i sramotu” zaključio je Mijović.

Пратите нас на

Коментари1

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније