Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

01. 06. 2023. 11:01 >> 11:01

NBA

Majami dobija pojačanje pred finale: Hiro spreman za Denver

Košarkaši Majami Hita, nadigrali su Boston Seltikse u sedam utakmica i plasriali se u finale NBA lige, a tim sa Floride mogao bi biti jači za Tajlera Hira.

Kako prenose američki mediji, Hiro bi na teren mogao da se vrati u trećoj utakmici, a juče se na društvenim mrežama pojavio snimak sa zagrijavanja pred meč sa Bostonom, na kome bek Hita "namješta ruku", pa je očigledn da se oporavlja od povrede.

Hiro je doživio prelom kosti šake tokom prve utakmice prve runde plej-ofa protiv Milvokija. Sjajni šuter se povrijedio 16. aprila i predviđeno je da će odsustvovati četiri do šest nedjelja.

Međutim, kako se serija sa Bostonom odlužila, Hiro je imao dodatno vrijeme za oporavak, pa je nastup u finalu sve izvjesniji.

Tokom regularnog dijela sezone bilježio je 20 poena, 5,4 skokova i 4,2 asistencije.

Tim Erika Spolstre sastaće se u velikom finalu za NBA prsten sa Denver Nagetsima koji su u finalu "počistili" Lejkerse, 

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније