Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

В.Г.

01. 06. 2023. 11:41 >> 11:41

DO 90 ODSTO

Jasikevičijus pristao na smanjenje plate, samo da bi ostao u Barseloni

Trener Barselone šarunas Jasikevičijus navodno je pristao da mu se smanji plata skoro duplo, samo da bi ostao na klupi Blaugrane.

Jasikevičijus trenutno zarađuje oko 3,5 miliona evra bruto plate, što iznosi oko 2 miliona evra neto nakon oporezivanja.

Litvanac iza sebe ima tri neuspješna Fajnal fora i jednu osvojenu titlu u španskoj ligi. 

Budući da Barselona ima velikih finansijskih problema, budžet kluba bi mogao biti smanjen i do 25 odsto za narednu sezonu.

Iz tog razloga uveliko se priča o odlasku Nikole Mirotića, pošto klub ne može sebi da priušti toliku platu, a za koga je interesovanje pokazao Armani.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније