Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Košarka

12. 11. 2014. 12:11 >> 12:11

NEDOVIĆ NAKON OTPUŠTANJA

Hvala Voriorsi, vrijeme je za košarku

Srpski košarkaš Nemanja Nedović zahvalio se saigračima i navijačima Voriorsa nakon što je otpušten.

 

Goldej Stejt je u utorak uveče objavio da ne računa više na srpskog reprezentativca.

Spekuliše se da bi Nedović mogao da se vrati u Evropu i zaigra u španskoj Endesa ligi za Valensiju.

„Želim da se zahvalim saigračima koji su bili sjajni prema meni. Bila je čast raditi sa tim momcima. Hvala i navijačima Voriorsa, oni su najbolji navijači u NBA ligi. Sada je vreme za košarku. Važna sezona je ispred mene“, napisao je Nedović na Tviteru nakon odluke Voriorsa.

Nedović je izabran kao 30. pik na prošlogodišnjem draftu od strane Finiks Sansa, koji su ga proslijedili Voriorsima, i tada je potpisao ugovor na dve plus jednu godinu sa timom iz Kalifornije.

Tokom svoje debitantske sezone, Nedović je igrao prosečno 5,9 minuta na 24 utakmice. Neko vrijeme igrao je i za tim Voriorsa u Razvojnoj ligi Santa Kruz, u čijem dresu je na 15 mečeva prosečno postizao 14,9 poena, 4,2 asistencije i 2,5 skoka za 28,5 minuta na terenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније