Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

O.Z. [ Mina ]

28. 05. 2022. 20:31   >>  20:36

NAJBOLJI TIM TURNIRA

Lovćenu 13 medalja u Sarajevu

Kik bokseri cetinjskog Lovćena proglašeni su najbolji klub turnira u Sarajevu, a nastup su završili sa devet zlatnih i po dvije srebrne i bronzane medalje.

Zlatne medalje osvojili su mlađi kadeti Dragan Muratović, koji je bio najbolji u dvije discipline, Pavle Petrović, Luka Marković, srariji kadeti Jovan Lipovina, Bogdan Bokan i Mirko Božovi, junior Blažo Popivoda i senior Ilija Perović.

Srebrni su bili mlađi kadet Stefan Drašković i junior Viktor Borozan, a bronzani kadet Miloš Vojinović i junior Nikola Janković.

Trener cetinjskog kik boks kluba Janko Kuzman kazao je da je zadovoljan rezultatom, a prije svega onim što su njegovi borci pokazali.

"Naš rad se pokazao kao kvalitetean. Ova djeca su ponos Cetinja", rekao je Kuzman.

Turnir je okupio 35 klubova iz šest država regiona.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније