Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

L.V. [ Beta ]

31. 05. 2022. 21:57 >> 21:55

FORMULA 1

Peres produžio ugovor sa Red Bulom do 2024. godine

Vozač Red Bula Serhio Peres produžio je ugovor sa tom ekipom Formule 1 do 2024. godine.

Kako je danas saopštio Red Bul, meksički vozač potpisao je dvogodišnji ugovor prošlog vikenda, prije nego što je pobijedio u trci u Monaku i voziće za ekipu zajedno sa Maksom Verstapenom do 2024.

"Čeko je obavio fanstatičan posao. Ponovo se pokazao ne samo kao sjajan timski igrač, već je postao prava sila na koju treba računati na stazi", rekao je direktor Red Bula Kristijan Horner.

Peres je najuspješniji meksički vozač u istoriji Formule 1 sa tri pobjede. On je prošle sezone došao u Red Bul, a sezonu je završio na četvrtom mjestu.

Pobijedio je u trci u Azerbejdžanu i izborio plasman na četiri podijuma i nesebično je pomagao Verstapenu u borbi za šampionsku titulu.

On je svoju ulogu drugog vozača imao i prije dvije nedjelje u trci u Španiji, kada mu je iz ekipe naređeno da propusti timskog kolegu, koji je na kraju i pobijedio.

Na kraju trke rekao je da mora da razgovara sa ekipom o tome, a iz ekipe su ga uvjerili da će mu biti dozvoljeno da pobjeđuje u trkama.

"Ovo je bila nevjerovatna nedjelja, pobjeda u Monaku je san svakog vozača, a to ispraćeno objavom da ću ostati u ekipi do 2024. godine me čini izuzetno srećnim. Ovdje se osijećam kao kod kuće. Veoma dobro radimo zajedno, a moj odnos sa Maksom, na stazi i van nje, nam definitivno pomaže da napredujemo", naveo je Peres.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније