Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

C.B. [ Beta ]

28. 09. 2022. 19:01 >> 18:57

NAKON OPERACIJE SLIJEPOG CRIJEVA

Albon spreman za trku u Singapuru

Vozač Vilijamsa Aleksander Albon voziće predstojeću trku Formule 1 u Singapuru, nakon operacije slijepog crijeva, saopštio je danas engleski tim.

"Želio bih da zahvalim svima na porukama i podršci tokom trkačkog vikenda u Italiji. Moje pripreme za Singapur bile su malo drugačije od uobičajenih, ali se osjećam dobro i uradio sam sve što je moguće da se pripremim za jednu od fizički najtežih trka", rekao je tajlandski vozač.

Albon je zbog upale slijepog crijeva propustio trku u Monci, koja je vožena 11. septembra, a u bolidu ga je zamijenio Holanđanin Nik de Vris.

U šampionatu Formule 1 šest trka prije kraja vodi Maks Verstapen iz Red Bula sa 335 bodova, Šarl Lekler iz Ferarija je drugi sa 219 bodova, a treći je vozač Red Bula Serhio Peres sa 210 bodova. Albon je do sada osvojio četiri boda i nalazi se na 19. mjestu.

Trka za Veliku nagradu Singapura vozi se u nedjelju od 14.00.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније