Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.В. [ MINA ]

25. 10. 2022. 14:41   >>  14:41

U TURSKOJ KONjI

Sjutra start šampionata, na tatamiju deset crnogorskih karatista

Svjetsko prvenstvo u karateu za kadete, juniore i mlađe seniore u turskoj Konji zvanično će početi sjutra, a okupiće 1.859 takmičara iz 105 država.

Crnogorski karate predstavljaće 27 karatista.

Tradicionalno 12. šampionat svijeta počeće takmičenjem u katama u konkurenciji kadeta, juniora i mlađih seniora.

Prvog takmičarskog dana, u poslijepodnevnom programu, nastupiće i kadeti u borbama, u kategorijama do 52, 57, 63, 70 i preko 70 i kadetkinje preko 54 kilograma.

Od crnogorskih predstavnika na tatami će sjutra u katama kadeti Benjamin Aljošević i Katarina Vlahović, juniori Lazar Sekulić i Mila Marković i mlađi senior Kenan Nikočević (Bar).

U borbama nastupiće Benjamin Aljošević (do 52), Filip Šoškić (do 57), Nenad Đuričić (do 63), Anes Arifaj (do 70), Mihailo Gojaković (preko 70) i Ljubica Vlahović (preko 54).

Takmičarski dan počeće u osam sati po našem vremenu.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније