Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

Л.К. [ Mina ]

03. 02. 2023. 13:35 >> 13:30

KARATE REPREZENTACIJA

Kata tim za bronzanu medalju

Muški kadesko-juniorski kata tim karate reprezentacije Crne Gore boriće se za bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu u Larnaki.

Tim u sastavu, sastavu Benjamin Aljošević, Aleksa Janjić i Ajsel Geršvic, kao drugoplasuirani završio je prvi krug takmičenja sa 40,4 boda.

To je samo 0,3 boda manje od italijanskog tima, koji je kao prvoplasirani izborio finale.

Protivnik ekipe sastavljene od karatista Bara biće Hrvatska, koja je bila trećeplasirana u drugoj grupi.

Za treće mjesto boriće se još Turska i Francuska, dok će prvaka Evrope odlučiti Italija i ŠPanija.

Mečevi za medalju na programu su u neđelju.

U pojedinačnoj konkurenciji plasman u drugo kolo izborili su kadeti Benjamin Aljošević (Bar) i Katarina Vlahović (Iskra), dok su juniori Lazar Sekulić (Budva) i Mila Marković (Budva) i mlađi senior Filip Bakić (Budućnost) zaustavljeni u prvoj rundi takmičenja.

U nastavku prvog takmičarskog dana za medalje boriće se kadeti Jusuf Saljiu (do 52, Omladinac), Filip Šoskić (do 57, Iskra), Nenad Đuričić (do 63, Bijela), Anes Arifaj (do 70, Iskra), Mihailo Gojaković (preko 70, Bar), Una Raković (do 54, Omladinac), Jovana Damjanović (do 61, Omladinac) i Nađa Boričić (preko 61, Omladinac).

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније