Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

В.Г.

06. 03. 2023. 19:50 >> 19:51

ZAPEO ZA PREPONU

Španski atletičar prebačen u bolnicu nakon nezgodnog pada

Španski atletičar Enrike Ljopis hitno je prebačen u bolnicu nakon pada tokom trke na 60 metara s preponama tokom Evropskog dvoranskog prvenstva u Istanbulu.

Ljopis je u samom finišu zapeo za preponu i jako udario glavom o stazu, gdje je nepomično ostao da leži nekoliko minuta.

Ljakari su brzo reagovali i pružili mu pomoć, a nakon svega Španac je iznesen je na nosilima, dok ga je publika ispratila aplauzima.

Španski atletski savez kasnije je objavio da se Ljopis dobro osjeća i da je prošao bez ozbiljnijih posljedica.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније