Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

С.В. [ Mina ]

17. 03. 2023. 15:11 >> 15:11

OD 6. DO 17. DECEMBRA

Podgorica domaćin EP u golbalu

Podgorica će od 6. do 17. decembra biti domaćin Evropskog prvenstva A divizije u golbalu, odlučio je potkomitet za golbal Međunarodne asocijacije sporta osoba oštećenog vida (IBSA).

IBSA golbal Evropsko prvenstvo okupiće po deset najboljih reprezentacija Evrope u muškoj i ženskoj konkurenciji, a biće odigrano u dvorani sportskog kompleksa Verde.

To je prvo zvanično kontinentalno takmičenje, koje će u organizaciji Paraolimpijskog komiteta, biti održano u Crnoj Gori.

Generalni sekretar Miloš Ranitović kazao je da je ponosan što će Paraolimpijski komitet imati priliku da organizuje takmičenje tog ranga.

"Siguran sam da ćemo, uz pomoć i podršku Ministarstva sporta i mladih i države Crne Gore, biti dobar domaćin. Velika zasluga pripada našoj golbal reprezentaciji, koja je za kratko vrijeme vrhunskim rezultatima, učinila da naš komitet stekne ozbiljan status u tom tipično paraolimpijskom sportu“, kazao je Ranitović.

On smatra da je, uz sve velike medalje crnogorskih sportista, to još jedna velika pobjeda paraolimpijskog pokreta u Crnoj Gori.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније