Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Ostali sportovi

И.Ш.

05. 05. 2023. 11:32 >> 12:01

ZA POTREBE NOVOG FILMA

Bred Pit za volanom Formule 1 tokom vikenda u Silverstonu

Američki glumac Bred Pit imaće priliku da sjedne za volanom bolida Formule 1 tokom vikenda u Silverstonu za potrebe snimanja novog filma.

Popularni glumac će voziti bolid koji je specijalno dizajnirao tim Mercedesa. Bolid je već učestvovao u prvim testiranjima na stazi u Silverstonu.

Sedmostruki svjetski šampion Formule 1 Luis Hamilton učestvovaće u produkciji filma, poručio je da će pomoći da se napravi najbolji i najautentičniji trkački film ikada.

Producenti filma o Formuli 1 Džosef Kosinjski i Džeri Brukhajmer potvrdili su na panelu da će praviti 11. ekipu koja će učestvovati u vikendima van zvaničnog programa od Silverstona pa do kraja sezone.

Tim je iskoristio iskustva iz najnovijeg Top Gan filma da razviju najmanju pokretljivu 6K kameru ikada dizajniranu, koja će omogućiti gledaocima da budu dio kokpita.

Svi detalji o filmu još nisu poznati, ali glavna tema filma biće povratak vozača iz penzije kojeg će glumiti Bred Pit u pokušaju da pomogne mladom talentovanom vozaču.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније