Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

Mina [ I. P. ]

08. 01. 2022. 12:30 >> 12:32
2

PET DANA UOČI MEČA

Selektor Roganović pozitivan na koronavirus

Selektor Zoran Roganović jedan je od osam članova delegacije koji su pozitivni na koronavirus, pet dana prije prvog meča na Evropskom prvenstvu u Mađarskoj i Slovačkoj, saopšteno je iz Rukometnog saveza.


Navodi se da je Roganović dobio pozitivan rezultat na jučerašnjem testiranju, nakon čega je morao u karantin.

Trening su vodili njegovi saradnici iz stručnog štaba, a on je uz komunikaciju sa njima, svu pažnju posvetio pripremi taktike za duele protiv Danske, Sjeverne Makedonije i Slovenije u Debrecinu.

"Vjerujemo da će Zoki dobiti negativan rezultat na PCR testiranju koje je zakazano za ponedjeljak i da će dan kasnije, otputovati u Mađarsku sa ostatkom delegacije. Suvišno je govoriti o tome koliki bi hendikep bio njegov izostanak sa klupe, uz sve probleme oko sastava tima zbog situacije sa korona virusom", saopšteno je iz Rukometnog saveza.

Пратите нас на

Коментари2

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније