Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

13. 01. 2022. 13:11   >>  14:07

STIŽE NA LJETO U FRANCUSKU

Itana Grbić potpisala za Brest

Crnogorska reprezentativka Itana Grbić potpisala je dvogodišnji ugovor sa aktuelnim vicešampionom Evrope Brestom.

Grbić će tako nakon godinu napustiti Fernecvaroš i  na ljeto se priključiti Đurđini Jauković, koja je zbog teške povrede koljena praktično završila sezonu.

"Srećna sam i počastvovana što ću od naredne sezone igrati u Brestu. Francusko prvenstvo je teško, ekipe su izjednačene, a želim da osvojim sve što se može osvojiti. Ipak, imam još posla do kraja sezone sa FTC. Đina mi je najbolja drugarija, uvijek govorim da mi je više kao sestra. Srećna sam što mogu ponovo da igram sa njom", rekla je Grbić.

Brest naredne sezone želi da se popne na krov Evrope.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније