Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

S.V. [ RSCG ]

08. 07. 2022. 19:56   >>  19:53

DRUGI PORAZ NA EP

Mladi rukometaši izgubili od Hrvatske

Juniorska reprezentacija doživjela je drugi poraz na Evropskom prvenstvu za igrače do 20 godina u Portugalu – Hrvatska je slavila pobjedu 28:25 (12:14) u okviru drugog kola grupe C.

Prethodno je naš nacionalni tim koji je na ovom prvenstvu oslabljen neigranjem najboljeg igrača Arsenija Dragaševića zbog korona virusa, poražen od Švedske (31:19).

U duelu protiv Hrvatske, tim koji predvodi Zoran Roganović pružio je odlično izdanje u prvom poluvremenu, poslije kojeg je imao dva gola prednosti (14:12), ali je Hrvatska preokrenula na početku drugog poluvremena i sigurnom igrom došla do prve pobjede na prvenstvu.

Luka Barjaktarović je bio najefikasniji u našem timu sa osam golova, dok je Mihailo Šćekić četiri puta zatresao protivničku mrežu.

Crna Gora će u posljednjem kolu grupne faze, u nedjelju (15.30 sati) igrati protiv Francuske.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније