Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Подешавaња

Умањи / Увећај

Изаберите тему

Основна тема
Црно/бијела тема
Инверзна тема

Rukomet

L.V.

10. 08. 2022. 18:03 >> 18:01

EP U PODGORICI

Crna Gora ostaje u A diviziji: Mladi "lavovi" savladali Poljsku

Kadeti rukometne reprezentacije Crne Gore u meču odluke za opsatanak u A diviziji savladali su vršnjake iz Poljske sa 30:27, pa je primarni cilj opstanka u A diviziji ostvaren,

Veliki uspjeh crnogorskog rukometa i muških mlađih reprezentativnih selekcija, naša država ostaje u A diviziji evropskog rukometa!

U meču odluke za opstanak u elitnom rangu, mladi „lavovi“ savladali su Poljsku 30:27, pa će u nastavku takmičenja razigravati za plasman od 9. do 12. mjesta.

Time su ne samo sačuvali svoj status u A diviziji, već obezbijedili mjesto u eliti i za generaciju koja će ih naslijediti.

U dvorani „Verde“ ponovo je viđena dramatična završnica, ali za razliku od meča protiv Islanda, srce momaka koje predvode Nedim Selmanović i Draško Mrvaljević, ovog puta donijelo je željeni rezultat.

Tri i po minuta prije kraja, Poljska je izjednačila (27:27), ali je Crna Gora sa dva gola Nišavića, potom i Dobrkovića proslavila drugu pobjedu na prvenstvu.

Upravo je Andrej Dobrković bio najbolji igrač našeg tima sa devet golova, dok je Radoš Premović postigao šest.

Andrija Radovanović je upisao pet, a Mirko Latković četiri gola.

Četvrtak je na prvenstvu slobodan dan, a Crna Gora naredni meč će odigrati u petak u razigravanju od 9. do 12. mjesta.

Пратите нас на

Коментари0

Остави коментар

Остави коментар

Правила коментарисања садржаја Портала РТЦГВише
Поштујући начело демократичности, као и право грађана да слободно и критички износе мишљење о појавама, процесима, догађајима и личностима, у циљу развијања културе јавног дијалога, на Порталу нијесу дозвољени коментари који вријеђају достојанство личности или садрже пријетње, говор мржње, непровјерене оптужбе, као и расистичке поруке. Нијесу дозвољени ни коментари којима се нарушава национална, вјерска и родна равноправност или подстиче мржња према ЛГБТ популацији. Неће бити објављени ни коментари писани великим словима и обимни "copy/paste" садрзаји књига и публикација.Задржавамо право краћења коментара. Мање

Да бисте коментарисали вијести под вашим именом

Улогујте се

Најновије

Најчитаније